Ljubljana,
01
Junij
2021
|
14:17
Europe/Amsterdam

Uživajte v poletnih večerih doma - brez komarjev

V toplejših dnevih se prebudi narava, a z njo tudi nadležni komarji, ki nam pokvarijo poletne večere in kratijo spanec. Edini način, da resnično zaščitimo svoj dom pred komarji in njihovemu brenčanju, je, da na okna namestimo komarnike. Pri skupini VELUX smo na novo zasnovali komarnike z belimi okvirji ter tanjšim zgornjim ohišjem in stranskimi vodili, da lahko uživate v svežem zraku brez komarjev in drugega mrčesa. Naši komarniki ne ovirajo pogleda, tudi kadar so spuščeni.

Ko nas zbudi brenčanje komarja, se zdi, da se nam na vse pretege trudi pokvariti prijetno vreme in zaslužen počitek. To najlažje preprečite tako, da svoj dom zaščitite s komarniki. S tem v mislih smo v podjetju VELUX zasnovali nove, skoraj nevidne komarnike, da lahko uživate v poletnih sapicah brez nadležnih komarjev in drugega mrčesa ter v neoviranem pogledu, tudi kadar je komarnik spuščen. Komarniki VELUX so narejeni iz trpežne in prosojne mrežaste tkanine, ki nudi popolno zaščito pred mrčesom.

Diskretna in privlačna zaščita

Novi, sodobno zasnovani beli komarniki se popolnoma prilegajo vsem strešnim oknom VELUX. Eleganten, ozek okvir se lepo sklada z okni, komarnik pa je praktično neviden, ko ga ne uporabljate. Enostavno se namesti na stenski del in ga je mogoče kombinirati z vsemi notranjimi senčili, ki so zdaj na voljo s stranskimi vodili za popolno ujemanje z belimi strešnimi okni VELUX.

»Komarniki VELUX ščitijo dom pred mrčesom brez poseganja v okna. To je popolna rešitev za stranke, ki želijo uživati v svežem poletnem zraku in vse leto v moderno zasnovani opremi,«  pojasnjuje Tomaž Pust, vodja prodaje v podjetju VELUX Slovenija. »So popolna rešitev za kuhinje ter spalnice in pametna zaščita za otroke, saj so lahko zanje piki žuželk še posebej boleči.«

Enostavna namestitev in upravljanje

Postopek namestitve novih komarnikov VELUX je zdaj še hitrejši in ga lahko zlahka izvede ena oseba. Komarniki se namestijo na notranjo steno in ne neposredno na okenski okvir. Pri naročilu komarnika morate izmeriti le širino okenske odprtine na notranji strani, da določite pravilno velikost. Komarniki so na voljo v različnih širinah in naslednjih višinah: 1600 mm, 2000 mm in 2400 mm. Višina je prilagodljiva. Če imate okno z vertikalnimi elementi, boste potrebovali dva komarnika in dodaten komplet za namestitev.

Komarnike VELUX enostavno ročno upravljate z drogom za upravljanje, ki ga preprosto primete in potegnete navzdol ali navzgor. Komarnik je pritrjen na zgornje ohišje in teče po stranskih vodilih, s čimer zagotavlja gladko delovanje. Kadar ni v uporabi, je priročno pospravljen v zgornje ohišje. Če ne dosežete vrha svojega strešnega okna, vam bo prišla prav palica za upravljanje.

Komarnike VELUX je mogoče enostavno kombinirati z vsemi drugimi notranjimi senčili VELUX, s katerimi nadzirate količino svetlobe, ki prodira v prostor, ali z zunanjimi roletami za še več udobja v mansardi.

Nakup komarnika lahko opravite v spletni trgovini in dostavili ga bomo do vašega praga. Za cene in tehnične specifikacije obiščite spletno trgovino VELUX ali najbližjo prodajalno z gradbenim materialom.