Ljubljana,
01
September
2021
|
10:06
Europe/Amsterdam

Brezplačen posvet: Kako izbrati ustrezno rešitev za svoj dom?

Ker več kot 90 % časa preživimo v notranjosti svojih domov, je izjemno pomembno, da pri prenovi oz. načrtovanju novogradenj pomislimo tudi na ustrezno osvetlitev prostora in prezračevanje. Zdaj imate odlično priložnost, da na brezplačnem posvetu svojo idejno zasnovo nadgradite z nasveti arhitektov in strokovnih svetovalcev. Prijavite se!

Dnevi odprtih vrat: Nasveti strokovnih svetovalcev

Podjetje VELUX bo med 7. in 11. septembrom 2021 organiziralo dneve odprtih vrat, in sicer v svojem razstavnem salonu v Industrijski coni Trzin. Na dnevih odprtih vrat bodo na voljo strokovni svetovalci za strešna okna in senčila VELUX, s katerimi boste lahko izbrali ustrezne rešitve za svoj dom. Pomagali vam bodo z brezplačnimi nasveti, prav tako pa si boste lahko ogledali vse izdelke, vključno z vsemi novostmi iz njihove ponudbe.

Obiščete jih lahko brez predhodne najave, in sicer od torka, 7. 9., do sobote, 11. 9. Od torka do petka bodo na voljo med 9. in 17. uro, v soboto pa med 9. in 12. uro.

Brezplačen posvet z arhitektom

Če načrtujete prenovo ali novogradnjo in imate že izdelano idejno zasnovo načrta, pa lahko izkoristite odlično priložnost in se prijavite na brezplačen strokovni posvet z arhitektom iz podjetja VELUX. Njihovi arhitekti vam bodo strokovno svetovali pri načrtovanju ustrezne osvetlitve prostora, prezračevanja in izboljšanja izolacije.

Na posvet z arhitektom se lahko enostavno prijavite na povezavi, s seboj pa morate prinesti kopijo idejne zasnove oz. načrta prenove ali novogradnje.

Privlačne ugodnosti za obiskovalce

Za vse obiskovalce razstavnega salona VELUX, ki jih bodo obiskali med dnevi odprtih vrat, pa so pripravili prav posebne ugodnosti, in sicer darilni vavčer po njihovi izbiri. Obiskovalci bodo lahko izbrali 20 evrov popusta za nakup senčil v njihovi spletni trgovini ali 30 evrov, ki jih bodo lahko unovčili pri priporočenem monterju ob namestitvi strešnih oken VELUX.

OPOZORILO: Za obisk razstavnega salona in preostalih poslovnih prostorov veljajo vsi aktualni ukrepi in določila za preprečevanje širjenja koronavirusa, ki jih izda NIJZ.